mandag 9. mars 2015

3 uker +


Guri, som tiden flyr.....
Vi er allerede inne i 4 uke - og valpene er begynt å bli ordentlige valper. De piper, knurrer, bjeffer, lekeslåss, setter seg/står og tisser (du kan se på dem når de skal på do) - og nyter ellers livet.
På fredag flyttet jeg dem opp i stuen, men bare om dagen da jeg er redd det er for kaldt om natta.... Ikke før var de kommet opp så kom Veronica med barnebarna våre på besøk. Ungene er ca. 2 1/2,  5 og 7 år. Maia, Even og Maiki kom også - så her var det liv....Valpene taklet det helt fint, men så var ungene veldig flinke også. Benjamin ville helst være i valpegarden hele tiden - han var visst helt betatt av Iver. De to små ville bare klappe og holde "Ficusvalpen", så det er tydelig at Ficus er en favoritt hos dem.

Rart å se hvordan ungene langsomt tødde opp - Sebastian har alltid vært litt halvredd hundene (skrekkblandet fryd), men etter ett minutt virket han helt trygg. Likevel har Ficus alltid vært favoitten hans. Hos Therese Linnea er det Ficus og Dewey som er favoritter. Key er likevel den ungene helst vil leke med - for hun kommer tilbake med ball/pinner ol som de kaster - og hun går aldri lei.....

Benjamin bodde som sagt nesten inne i garden - og han hadde tannsjekk på alle valpene - joda, de hadde tenner.... Han lot dem også tygge på seg - på hender og klær, veldig trygg på både valpene og seg selv - herlig å se.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.